Web Analytics Made Easy - Statcounter


فرارو- قسمت هفتم سریال احضار به کارگردانی رامین عباسی زاده، چهارشنبه ۸ اسفند ماه ۱۳۹۷ وارد شبکه‌ی نمایش خانگی شد. در خلاصه‌ی داستان این قسمت آمده است: «در قسمت هفتم «احضار» که پیش درآمدیست بر پایان‌بندی، با گره‌گشایی درباره ماجرا‌ها و هویت افرادی روبروییم که در شش قسمت ابتدایی تصاویر و نقل قول‌هایی غریب درباره‌شان، ارائه شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  "برای خرید حلال و دانلود قانونی قسمت هفتم سریال احضار اینجا کلیک کنید"   «احضار» اولین سریال ایرانی در گونه ترسناک است و می‌کوشد با به کارگیری مولفه‌های هراس‌زای ذکرشده در اساطیر مردمان مشرق زمین، به روایت داستان بپردازد.»
در قسمت هفتم پرده از رازی برداشته می‌شود که فقط سینا و گیسو از آن خبر داشته اند. هفت سال پیش گیسو می‌خواهد با آتش زدن خود، خودکشی کند، اما سینا به موقع سر می‌رسد و او را از این اقدام منصرف می‌کند. گیسو پس از این واقعه و با تحریک‌های ساغر بیش از پیش در صدد انتقام از امیر و پروا بر می‌آید.   با نقشه‌ای که سینا، ساغر و گیسو طراحی می‌کنند، سینا جنازه‌ی بی نام و نشانی را پیدا می‌کند و او را به جای گیسو می‌سوزاند و فقط با استفاده از یکی از دندان‌های گیسو، جنازه را به جای او جا می‌زند. بدین ترتیب همه فکر می‌کنند که گیسو خودکشی کرده است. اما حالا و پس از هفت سال گیسو برگشته است تا فرزندش پریا را که هیچگاه ندیده بود در آغوش بگیرد.
پریا هم از طریق خاله ثریا آماده‌ی روبرو شدن با مادرش می‌شود. پریا در بیمارستان زنی را روی تخت یکی از اتاق‌ها می‌بیند که همان ساغر است او حالا می‌داند ساغر و خاله ثریا یک نفر هستند. خاله ثریا تعریف می‌کند که زمانی زنی به نام ساغر در آن عمارت زندگی می‌کرده است که پس از خیانت شوهر و کلفت خانه شان، آن جا را ترک می‌کند و آن‌ها را به حال خود رها می‌کند و همین دلیلی است برای تحریک گیسو به انتقام از و تکرار نکردن کار ساغر. خاله ثریا، پریا را بچه‌ای متفاوت با سایر بچه‌ها می‌داند که خیلی چیز‌ها را درک می‌کند و حالا او را ترک می‌کند و به مادرش گیسو می‌سپارد.
احضار در قسمت هفتم طبق روال دو قسمت قبلی از جایی به جای دیگر می‌پرد و تصاویر مغشوشی را یکی پس از دیگری نمایش می‌دهد. احضار با اینکه چند قسمتی هست که دیگر به جای سریال ترسناک، به سریالی راز آلود و معمایی تبدیل شده است، اما کمی هم سعی دارد برخی از گره‌ها را بگشاید.  
در پایان قسمت هفتم بیش از قسمت‌های قبلی به جای مرعوب شدن، ذهن به دنبال کشف روابط بین شخصیت‌ها می‌رود. به دنبال کشف سر تغییرات چهره‌ی خاله ثریا از گیسو به ساغر جوان و یاد ساغر میان سال می‌افتد و از خود می‌پرسد که چه شد که ساغر جوان شد؟! چرا سینا گاهی مرموز و گاهی شکست خورده و گاهی شیطانی است؟ گیسو در این هفت سال کجا بوده است؟ و اصلا کدام یک از تصاویری که ما می‌بینیم واقعیت و کدام یک خیالات یکی از شخصیت‌های داستان است؟!
مخاطبان احضار حالا در قسمت‌های بعدی منتظرند تا هر چه زودتر به سوالاتشان پاسخ داده شود. مخاطبانی که به گفته‌ی شهاب کاظمی، مجری طرح سریال احضار، کم هم نیستند. کاظمی چندی پیش در مصاحبه با خبرگزاری پانا گفته است: «یکی از مشکلات برخی فعالان سینما و شبکه خانگی این است که درگیر تعارف با خود هستند یعنی باور ندارند که می‌شود محصول استاندارد مخاطب‌پسند تولید کرد؛ پس به دام کلیشه‌های ضدمخاطب می‌افتند و تشبث پیدا میکنند به یکی دو جشنواره درجه چندم تا عیار خود را بالا جا بزنند.   با این حال «احضار» محصولی است که هم داستان مطلوب مخاطب دارد و هم عناصر جذاب ترسناک و هم تاکنون اقبال مخاطب به آن مفید بوده است. شما درنظر بگیرید سریال‌هایی در این مدیوم تولید شده که با ده‌ها بازیگر شناخته شده شکست سختی در ارتباط با مخاطب خورده‌اند، ولی «احضار» بدون حتی یک ستاره توانسته فقط در پخش اینترنتی هفته‌ای بیش از ۴۰ هزار مخاطب داشته باشد. این معنایی دارد جز تشنگی مخاطب برای تماشای هارور‌های استاندارد؟!».
به هر حال باید منتظر ماند و مشاهده کرد که در چند قسمت آینده، سرنوشت گیسو، پریا، سینا، امیر و پروا به کجا می‌انجامد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال احضار سریال شبکه نمایش خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۵۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟

میزان مصرف برق یخچال فریزر‌های خانگی در طول یک شبانه‌روز بسته به نوع تکنولوژی ساخت و کارخانه سازنده آن از ۱.۸ تا سه کیلووات ساعت متغیر است. اگر میانگین مصرف برق یخچال فریزر‌ها را درحدود ۲.۵ کیلووات ساعت در شبانه‌روز در نظر بگیریم، برق مصرفی این دستگاه‌ها به طور متوسط در هر ماه ۷۵ کیلووات ساعت است که با احتساب ۲۱ میلیون دستگاه یخچال فریزر به طور تخمینی در کشور، سالانه ۲۷۵۰۰ گیگاوات ساعت برق توسط این دستگاه‌ها مصرف می‌شود.

در این بین یخچال‌های بدون برچسب یا بازده انرژی پایین (F و G) تقریبا دو برابر یخچال‌های بهینه و بازده انرژی بالا (A و +A) برق مصرف می‌کنند که مصرف‌کنندگان می‌توانند با اجرای راهکار‌ها و رعایت توصیه‌هایی نقش موثری را در کاهش مصرف انرژی این وسائل و در نهایت کاهش هزینه‌های خود ایفا کنند.

مصرف‌کنندگان باید هنگام خرید یخچال فریزری را انتخاب کنند که با توجه به برچسب انرژی دارای بالاترین بازده و کم‌ترین مصرف انرژی باشد. همچنین حجم یخچال فریزر باید با توجه به نیاز و تعداد افراد خانواده انتخاب شود تا از فضای آن به طور کامل استفاده شود. در بسیاری از موارد یک یخچال فریزر ۱۴ فوت می‌تواند نیاز یک خانواده دو تا چهار نفره را برآورده سازد.

علاوه‌براین برفک‌های یخچال و فریزر را به طور منظم آب کنید، زیرا با افزایش قشر برفک، مصرف انرژی بالا می‌رود، با انتخاب یخچال‌های مجهز به سیستم برفک‌زدای اتوماتیک (NoFrost)، مصرف برق بدون دخالت مصرف کننده کاهش می‌یابد.

وقتی یخچال یا فریزر در کنار دستگاه‌های گرمازا مثل اجاق گاز، آبگرم کن، شوفاژ و همچنین زیرنور مستقیم خورشید قرار داشته باشد، مصرف انرژی آن افزایش می‌یابد، لذا اگر مکان مناسب دیگری برای یخچال فریزر در آشپزخانه وجود ندارد، با یک پوشش مناسب (عایق حرارتی) یخچال فریزر را از حرارت و گرما حفظ کنید.

علاوه بر این فضای پشت یخچال و فریزر برای گردش هوا باید حداقل به اندازه ۱۰ سانتی‌متر با دیوار فاصله داشته باشد. ضمنا لازم است لوله‌های پشت یخچال و فریزر حداقل سالی دوبار گردگیری شود. رعایت این موارد سبب انتقال حرارت بهتر بین هوا و لوله‌ها خواهد شد.

پایه‌های یخچال فریزر باید روی یک سطح تراز و صاف قرار گیرد. عدم رعایت این موضوع باعث می‌شود تا در یخچال به طور کامل بسته نشده، در نتیجه هوای سرد یخچال، خارج  و هوای گرم وارد آن شود که باعث افزایش کارکرد یخچال و در نهایت بالا رفتن مصرف برق آن می‌شود.

مواد غذایی پخته شده و داغ را پیش از سرد شدن کامل داخل یخچال فریزر قرار ندهید و از گذاشتن همزمان مقدار زیادی مواد غذایی داخل یخچال و به ویژه فریزر خودداری کنید. این کار فشار زیادی را بر موتور آن واحد خواهد کرد.

از کنار هم چیدن و چسباندن ظروف و مواد غذایی داخل یخچال فریزر پرهیز کنید، چرا که این کار گردش هوا را در داخل یخچال فریزر دچار اختلال کرده و سبب افزایش مصرف برق می‌شود.

برای نگهداری مواد غذایی، پس از گذاشتن آنها داخل کیسه‌های فریزر، درب آنها را به صورتی ببندید که دیگر هوای اضافی در داخل آن وجود نداشته باشد. در ضمن روی هر یک از کیسه‌ها، برچسبی که حاوی مشخصاتی نظیر نام مواد غذایی، نوع آن (سرخ شده، پخته، خام و …) و تاریخ انجماد است را بچسبانید. چنین برچسبی را با اطلاعات کلی‌تر شامل فهرست مواد غذایی داخل هر سبد، کشو، قفسه و یا طبقه نیز تهیه کرده و در محل مناسب بچسبانید. به این ترتیب دستیابی به مواد غذایی مورد نیاز بسیار آسان، سریع و سهل‌الوصول خواهد شد.

از باز و بسته کردن بیهوده درب یخچال یا فریزر پرهیز کنید و سعی کنید در موقع باز کردن درب، مدت طولانی باز نماند. همچنین نوار لاستیکی درب یخچال وفریزر به مرور زمان، انعطاف و کارآیی خود را از دست می‌دهد. توصیه می‌شود که سالی یک بار سالم بودن نوار‌ها کنترل شود تا در صورت کوچک‌ترین نشت هوا، نسبت به تعویض آنها اقدام گردد.

افتادگی درب یخچال یا فریزر به مرور زمان باعث بسته نشدن کامل درب و جدا شدن نوار لاستیکی از درب یخچال می‌شود که باید نسبت به تعویض لولای درب اقدام گردد تا از اتلاف برق به جهت خروج هوای سرد یخچال جلوگیری شود.

از گذاشتن بطری‌های حاوی نوشابه‌های گازدار در قسمت جایخی یخچال‌ها و یا قرار دادن آنها در فریزر جدا خودداری نمایید. این کار باعث می‌شود تا پس از انجماد کامل مایع در داخل بطری، درب بطری باز شود و یا براثر فشار زیاد به بطری، بطری شکسته و مایع آن در داخل فریزر و یا جایخی یخچال پراکنده شود.

عدم رعایت همین موضوع باعث می‌شود تا حداقل زمانی بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال فریزر را برای تمیز کردن ناشی از ترکیدن بطری باز بگذاریم که خود باعث اتلاف انرژی زیادی خواهد شد.

از قراردادن انواع قوطی‌های کنسرو، رب گوجه فرنگی، گالن‌ها و بطری‌های حاوی شربت، ترشیجات، شیشه‌های مربا، عسل و … داخل یخچال خودداری کنید. این کار باعث اشغال بی‌مورد فضای یخچال و به طبع آن افزایش مصرف برق دستگاه خواهد شد.

با توجه به این‌که در فصول گرم دلیل باز و بسته شدن زیاد درب یخچال به منظور استفاده از آب خنک است، حتی‌الامکان در هنگام خرید این وسیله، یخچال فریزری را انتخاب کنید که دارای آب سرد کن باشد.

در صورت تمایل و نیاز به خرید یخچال فریزر‌های سایدبای‌ساید حتما دستگاهی را انتخاب کنید که علاوه بر داشتن آب سردکن و یخ‌ساز دارای درب‌های مجزا باشد. همچنین در هنگام خرید به بسته شدن کامل درب‌ها و مرغوبیت و چسبندگی نوار لاستیکی درب یخچال فریزر دقت و توجه کافی داشته باشید.

تنظیم صحیح و به موقع ترموستات یخچال و یا فریزر نقش مهمی در کاهش مصرف انرژی این وسائل خواهد داشت و به عبارتی تنظیم نادرست و یا عدم توجه به تنظیم به‌موقع ترموستات باعث فاسد شدن و یا یخ‌زدگی مواد غذایی و به طبع آن افزایش مصرف انرژی خواهد شد؛ بنابراین درجه ترموستات فریزر را معمولا روی ۱۸ درجه زیر صفر و درجه ترموستات یخچال را روی چهار درجه بالای صفر تنظیم کنید.

برای شست‌وشوی جداره‌های داخلی یخچال فریزر چه هنگامی که برای اولین بار می‌خواهید از آن استفاده کنید و چه زمانی که قصد تمیز کردن آن را دارید، از مخلوط آب نیم گرم و جوش شیرین (هر لیتر آب یک قاشق جوش شیرین) و یک قطعه اسفنج نرم استفاده کنید و سپس آن را با پارچه‌ای نرم و تمیز خشک کنید.

پس از هربار شست‌وشو برای یکنواخت شدن سرمای داخل یخچال فریزر باید مدتی (از زمان روشن شدن اولیه تا خاموش شدن کمپرسور یخچال) یخچال فریزر خالی بوده و با درب بسته کار کند.

در خصوص برچسب انرژی این محصول نیز باید گفت، برچسب انرژی از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده که هر قسمت نمایانگر اطلاعاتی است که خریداران یخچال فریزر می‌توانند با توجه به این اطلاعات درهنگام خرید، دستگاهی را انتخاب کنند که در مقایسه با سایر مدل‌های مشابه از کارآیی و بازدهی بیشتر و مصرف انرژی کمتری برخوردار باشد.

سه قسمت اولیه این برچسب که در تمامی وسائل انرژی بر خانگی مشترک است به ترتیب نمایانگر علامت تجاری شرکت سازنده، نام شرکت سازنده و مدل دستگاه است. قسمت چهارم آن نیز آرم سازمان ملی استاندارد و قسمت پنجم که مهم‌ترین بخش آن محسوب می‌شود برچسب انرژی است به وسیله (۷) حرف لاتین از +++A تا D و (۷) رنگ سبز تا قرمز مشخص شده و هر یک از حروف و رنگ‌ها معرف درجه‌ای از مصرف انرژی دستگاه است.

حرف A+++ و رنگ سبز پررنگ نشانگر کم‌ترین مصرف انرژی و بیشترین بازدهی و حرف D و رنگ قرمز نشانگر بیشترین مصرف انرژی و کمترین میزان بازدهی دستگاه است. مصرف‌کنندگان می‌توانند در هنگام خرید یخچال فریزر با دقت و توجه به حرف لاتین درج شده و رنگ مشخص شده دراین قسمت از میزان کارآیی و بازدهی و همچنین مصرف انرژی دستگاه اطلاع یابند.

 ردیف‌های بعدی در یخچال فریزر نشانگر میزان مصرف انرژی دستگاه مورد نظر براساس استاندارد ملی تدوین شده براساس کیلووات ساعت در سال، حجم خالص یخچال فریزر براساس آزمون استاندارد، درجه بندی قسمت انجماد و میزان صدای تولید شده توسط یخچال فریزر را نشان می‌دهد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • جان سینا به همراه WWE عازم فرانسه شد
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • رمزگشایی ۳۹ فقره سرقت کابل‌های برق فشار قوی در مشهد
  • رمزگشایی ۳۹ فقره سرقت کابل های برق فشار قوی در مشهد
  • امروز با هوشنگ ابتهاج: وقت است کــــــــه بنشینی و گیسو بگشایی
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • دلیلی اصلی عدم حضور بهرام افشاری در پایتخت ۷ فاش شد
  • بهرام افشاری به این دلیل مهم در پایتخت ۷ حضور ندارد